sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

~ Tallilla yötä ~

Tästä se kauan odotettu Tallilla yötä -postaus alkaa. Valitettavasti kuvia on TODELLA vähän, joten tämä on vähän niinkuin kuvaton postaus.


Maanantai 24.6

♥ Klo 10.00
Saavuimme tallille. Veimme Tuulin kanssa tavaramme mökkiin, koska Kata tulisi vasta myöhemmin. Sonja oli seuranamme. Valtasin hyvän ikkunapaikan, josta näki tallipihaan. Purimme hieman tavaroitamme ja teimme sängyt valmiiksi.


♥ Klo 11.00
Tallille tuli 3 tyttöä ja yhden heidän isä talutukseen. Jokainen meistä talutti jotain, minä, Sonja, Tuuli ja Janina, tallin omistajan tytär. Minä talutin Rebellaa, Tuuli Flurryä, Sonja Lexusta ja Janina Kidiä. Taluttajat laittoivat hepat valmiiksi ja menimme kohti maastoa.

Pian suuntasimme talliin ja otimme heppojen harjapäkit. Tuuli otti Flurryn, Sonja Kidin ja minä Rebellan. Siivosimme harjat läpikotaisin. Rebellan harjoihin ei jäänyt yhtään likaa ;)


♥ Klo 12.30
Kunnon maaston mentyämme menimme vielä pari kierrosta käyntiä kentällä ja eräs toinen tyttö kokeili Rebellaa. Tämän jälkeen veimme hepat pois. Otin Rebellalta varusteet ja jätin satulahuovan kuivumaan. Sitten hieman kastelin tätä ja vein tarhaan.


♥ Klo 13.15
Meillä kaikilla oli aivan hirveän kuuma, joten menimme uimaan. Sonja ei voinut uida, koska hänellä ei ollut uikkareita mukana, mutta minä ja Tuuli suuntasimme suoraan järveen. Vesi oli ihanan lämmintä <3


♥ Tämän jälkeen
Suuntasimme takaisin mökkiin. Vaihdoimme vaatteet ja hetken vain oleilimme. Tai siis sekoilimme :D Sonja myös kiikaroi miehiä ;)


♥ Tämän jälkeen
Menimme tallille ja otimme Liidon. Harjasimme tätä samalla, kun hän söi vihreää. Liito tykkäsi ;) Harjasin Liidon harjan ja hännän läpi ja se onnistui ihmeen nopeasti. Liidosta tuli kaunis nainen ;)<3


♥ Pian
Kun Liito oli syönyt vihreää jo jonkin aikaa, veimme Liidon pois. Tämän jälkeen aika meni todella nopeasti ja pian Katakin saapui tallille.


♥ Katan saavuttua
Menimme takaisin kotaan ja Kata purkasi hieman tavaroitaan ja teki itselleen sängyn valmiiksi. Nyt jokaisella oli sängyt valmiina ja kotakin näytti kotoisalta.


Tämän välin me vain puuhailimme jotain. Kuvailimme, annoimme hepoille nameja, rapsuttelinne heppoja yms. Aika meni siis todellakin nopeasti! :) Ja kukaan meistä ei voinut väittää, että ei ollut kivaa. Tai jos väittää, on hän todella hyvä esittäjä! ;)


♥ noin klo 18
Sonja haettiin :( Hän ei siis jäänyt yöksi vaan oli seuranamme.



♥ noin klo 19
Lähdimme uimaan Sastamajärvelle; minä, Kata, Tuuli ja Teija. Vesi oli todella lämmintä. Kata ui rannasta laiturille, Tuuli kokeili vettä, mutta minä en ;) Ja kaikki hyppäsivät samaan aikaan järjeen <3 Oli ihanan virkistävää, koska koko ilma oli ollut todella painostava ja kuuma! :D Rannalla oli myös joku poika (?) joka yritti epätoivoisesti iskeä Tuulia.. XD



♥ Tultuamme
Vaihdoimme vaatteet ja söimme hieman. Emme olleet siis syöneet juuri mitään päivän aikana, mutta ei pahemmin ollut nälkäkään :D Vein myös puhelimeni lataamaan talliin sen jälkeen, kun olin hieman sillä ollut ;D Ja söimme myös karkkia ;) <3



♥ noin klo 23
Haimme hepat. Tuuli otti Flurryn, Kata Lexuksen ja minä Rebellan. Laitoimme hepat valmiiksi, riimut päähän + riimunarut + Flurrylle satulavyö.


Tarkoituksenamme oli mennä suht. pitkä maastolenkki, mutta menimme hieman yli puolet siitä. Minä en pahemmin ravaillut tai laukkaillut.. Tuuli sen sijaan tekikin molempia ;) Me ravailtiin Rebellan kanssa pari kertaa, samoin Kata Lexuksen kanssa. Maasto oli ihana <3 ja ilmeisesti myös virkistikin hieman ;)


♥ Maaston jälkeen
Menimme kotaan. Vaihdoimme vaatteemme ja vähän ajan päästä lähdimme tekemään mehua. Samalla aikaa kun minä hain puhelimeni laturin kanssa, oli Tuuli ja Kata jo säätänyt :D Tuuli oli roiskassut vettä Kataa päin, mehutiiviste oli kaatunut maahan ja Tuuli pissannut housuunsa XDXDXDXD Tuuli on nyt varmaan hirveän otettu, kun kirjoitin tämänkin, mutta oli pakko XD Tämän jälkeen menimme kotaan. Teimme kaikkea jännää; söimme, räpläsimme puhelimiamme, kuuntelimme musiikkia, katoimme videoita, naurettii, oltiin kaksmielisiä ja repeiltiin vielä vähän lisää.
Aluksi ennen maastoa minä valitin väsymystäni, mutta nyt asia oli toisin. Ensin nukahti Tuuli ja myöhemmin Kata. Älysin tämän silloin, kun olin hetken yksikseni puhunut ja kysyin molemmilta jotain ja vastausta ei kuulunut ( :D ) näin siis meni meijän ilta.



Seuraavan päivän tekemiset kirjoitan seuraavaan postaukseen, joka tulee huomenna, koska menen maanantaina mökille, josta suoraan Alankoon yöksi. En saa välttämättä edes puhelinta mukaan, koska rikoin omani ; lasi on aivan sirpaleina. Toivottavasti kuitenkin saan edes jonkinlaisen puhelimen mukaani, niin voisin yrittää päivitellä ;)
♥:llä Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti