keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kuvattomia kuulumisia

Eli siis; 
Juhannus meni mökillä ollessa. Lähdimme perjantaina mökille ja takaisin tulimme sunnuntaina. Ninni tuli mukaan ja nukuimme siis kahdestaan asuntovaunussa. 
Perjantaina saavuimme kuuden aikaan mökille, purimme tavarat ja illemmalla menimme juhannusaterian jälkeen uimaan. Vesi oli yllättävän lämmintä ja Ninnikin kastoi talviturkin, itse kastoin jo vappuna. Uidessamme näimme myös vastarannalla olleen kokon. Uinnin jälkeen menimme takaisin vaunuun ja illalla meillä olikin sauna.
Lauantai meni nopeasti pikkusiskoille tekemistä keksien ja rannalla ollen. Sunnuntai siinä samassa, tosin silloin satoi vettä ja olimme koko päivän sisällä.


Tänään olimme Oonan kanssa Hämeenlinnassa Match Showssa, jonka järjesti Kanta-Hämeen Mäyräkoirakerho. Olimme upeasti vuoden tauon jälkeen PUN4 ! Oon todella ylpeä Oonasta!♥ Ja tuomari ei taaskaan huomannut Oonan häntävikaa, mutta etukulmauksista kyllä hieman sanoi. Aijon kyllä vielä viedä tuon kunnon näyttelyyn ja katsomaan, että huomaako tuomari Oonan häntävikaa. 
Palkintona mukaan tuli itsetehty ruusuke, täyskuminen luunmuotoinen lelu, vinkulelu majava ja olkalaukku. Oona rakastui majavaan ja oli taas hyvin onnellinen palkinnosta! Seuraavan kerran Oona on mätsärissä esittäjän löytyessä 27.7 Atalan koulun kentällä tai sitten vasta elokuussa kanssani.


Olen nyt myös innostunut motocrossista. Olisi aivan mahtavaa aloittaa tämä! Kaanaassa on lähin ratamme, mutta minulla olisi myös mahdollisuus pappani mailla pellolla ja mettäteitä (ei täydellisessä ajokunnossa tosin) pitkin vetää. Unelma♥


Seuraavan kerran sitten kuviakin postaukseen mukaan!
Terkuin Milja

2 kommenttia:

  1. menetkö tiistaina alangolle? siis 1.7

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti ollut huomannut tätä, mutta en siis enää käy Alangolla ratsastamassa tai ylipäätään missään :)
      Terkuin Milja

      Poista